CONTACT

T +31(0)183 50 50 64 Contactpagina


UITGELICHT

Direct leverbaar vanuit voorraad, in Nieuwendijk vlakbij de haven te Werkendam. De vernieuwde monitoren van Nirolo Professional Displays B.V. onderscheiden zich door een aantal unieke kenmerken. Bij inbouw zijn de schermen uit de Nirolo "C" serie te bedienen via een externe alles-in-een dimkabel waarmee nu ook het input keuze menu aangepast kan worden. Bijzonder is de gebruiksvriendelijke menu structuur waarmee men ook bij inbouw gemakkelijk van input kan wisselen, waarbij men de keuze heeft tussen analoog en digitaal, tussen VGA, DVI, HDMI en BNC. Door de nieuwe compacte vormgeving van de 12.1”, 15", 17” en 19” Nirolo "C" modellen zijn deze bij uitstek geschikt voor de maritieme vervangingsmarkt en bij gebruik in krappe ruimtes. Alle bestaande 12.1”, 15", 17” en 19” inbouwranden passen op deze nieuwe modellen. Per september 2022 is ook weer voorraad van Olorin VistaLine 19". De nieuwe VLD lijn wordt dit najaar geïntroduceerd.

Formaten schermen

Producten:

 • MC190D

  De Olorin MedicLine MC190D Frontsensor is een beeldscherm speciaal ontwikkeld voor weergave van röntgenfoto's.  Het scherm heeft  een voorgeprogrammeerde grijsschaalcurve conform DICOM-14 specificaties. Deze interne voorgeprogrammeerde grijsschaalcurve is 10 bits (1024).  Het scherm heeft een ingebouwde helderheid stabilisering (ALS) waardoor de helderheid op een constant niveau blijft. Optioneel verkrijgbaar is kalibratie software (Perfectlum) die de gekalibreerde waarden opslaat in een interne LUT tabel. Het scherm is medisch goedgekeurd (EN60601-1, -2)

  Details
 • MC221D

  21,5" Full HD Medische breedbeeld monitor, Barten (Dicom 14) met front sensor.

  De Olorin MedicLine MC221D met front sensor is speciaal bedoeld voor weergave van röntgen foto's. De resolutie is 1920x1080 (2 Mpix). Het scherm kan digitaal worden aangestuurd via DVI of Display Port en analoog via VGA.  Zeer goede kijkhoek.  De ingebouwde luminans stabilisering (ALS) waarborgt een constante helderheid.  De MC221D heeft een ingebouwde lichtmeter aan de voorzijde. PerfectLum software voor DICOM-14 kalibreren is standaard bijgevoegd. De gekalibreerde waarden worden opgeslagen in de interne LUT (10-bits) van het scherm. Het kalibreren kan ook automatisch op vaste tijden uitgevoerd worden. Met behulp van de optionele PerfectLum Remote Management software kunnen op afstand vanaf een centrale server alle aangesloten schermen tegelijkertijd gemonitord of gekalibreerd worden. De MC221D heeft eveneens een standaard voorgeprogrammeerde DICOM-14 curve in het menu.

  Details
 • ML157D, ML177D en ML197D PAC schermen

  De Olorin MedicLine PAC serie beeldschermen ML157D, ML177D en de ML197D combineren design en ergonomie met een kwalitatief zeer hoogwaardig medisch gecertificeerd LCD paneel.  De schermen zijn kantelbaar en kunnen zowel liggend (landscape) als staand (portrait) in A4-formaat gebruikt worden. De schermen zijn (optioneel te) voorzien van een stabiele monitor voet waarin de kabels weggewerkt kunnen worden. Met Dicom 14 (Barten curve). 

  Details
 • ML22186HPCAP

  Olorin MedicLine ML221D 21,5" breedbeeld chassis medisch beeldscherm met PCAP touchscreen, volledig vlak glazen voorfront,  zwarte of witte kunststof behuizing, 178 graden kijkhoek, resolutie 1920 x 1080 Full HD), DVI-I, s-video, BNC. Autodetect, uitgebreide scaling functie. Dicom 14 Barten. High brightness van 600 candela om goed leesbaar te blijven in het felle licht in een operatie kamer.

  Details
 • ML221D

  Olorin MedicLine ML221D 21,5" breedbeeld chassis medisch beeldscherm met volledig vlak glazen voorfront,  zwarte of witte kunststof behuizing, 178 graden kijkhoek, resolutie 1920 x 1080 Full HD), DVI-I, s-video, BNC. Autodetect, uitgebreide scaling functie.   Dicom 14 Barten

  Details
 • ML241D

  24" TFT Full HD Medische Breedbeeld Monitor met volledig vlak glazen front.

  De Olorin MedicLine ML241D is vanwege de gevarieerde input mogelijkheden toepasbaar in de meest uiteenlopende medische applicaties. Het is optioneel volledig dimbaar. Door de voorgeprogrammeerde Dicom  Barten LUT is het scherm ook in te zetten als meekijk scherm of review monitor. 

  Details
 • ML550G 4K 55"

  Een unieke volledig dimbare 55" monitor van Olorin MarineLine met 4K resolutie 3840*2180. Zeer hoogwaardige video chipset. Maritieme monitoren voor gebruik in de scheepvaart.

  Vele input mogelijkheden (4 x DVI, 2 x DisplayPort en 1 VGA).

  Maximaal 4 beelden kunnen tegelijkertijd weergegeven worden via Picture in Picture en Picture by Picture.

  Volledig vlak front met speciaal anti reflectie beschermingsglas. De robuste behuizing is van aluminium.

  Leverbaar met optionele monitor voet.

   

  Details
 • MM190D

  De Olorin MedicLine MM190D is een monochrome 1,3 megapixel monitor met 3 verschillende voorgeprogrammeerde Dicom Barten curves conform DICOM-14 specificaties.

  Het scherm kan van 1500 candela gecalibreerd worden naar 700 candela.  ALS backlight stabilizatie sensoren zorgen voor een stabiel beeld. Er is een optionele calibratie set beschikbaar om aangepaste waarden op te kunnen slaan in de interne LUT van de monitor in 12-bit formaat.

  Optioneel is het scherm te voorzien van s-video, CVBS en BNC. De monitor herkent een groot aantal horizontale en vertikale frequenties, waardoor het bij uitstek geschikt is ter vervanging van CRT monitoren.

  Details
 • NI-MF070

  De NI-MF070 is een 7” inch LED breedbeeld POS monitor met een volledig vlak front, full flat front. Het ontwerp is compact met een stabiele kantelbare monitor voet. De input en voeding geschiedt via USB. Het front is volledig vlak met beschermingsglas. Leverbaar met optionele in hoogte verstelbare monitor voeten. In zwart of witte behuizing.

  Details
 • NI-MF080

  De NI-MF080 productlijn heeft als uitgangspunt een 8” inch LED POS monitor met een volledig vlak front, full flat front. Het ontwerp is compact met een stabiele kantelbare monitor voet. Er zijn twee basis typen: input en voeding via USB, of input via VGA en voeding via een externe adapter. Het front is naar keuze met glas, resistieve touch of PCAP, beide met USB touch controller.

  Keuze uit diverse typen monitor voeten, kantelbaar of in hoogte verstelbaar.

  Details
 • NI-MF104

  De NI-MF104 productlijn heeft als uitgangspunt een 10.4” inch LED POS monitor met een volledig vlak front, full flat front. Het ontwerp is compact met een stabiele kantelbare monitor voet. Er zijn twee basis typen: input en voeding via USB, of input via VGA en voeding via een externe adapter. Het front is naar keuze met glas, resistieve touch of PCAP, beide met USB touch controller.

  Details
 • NI-MF150

  De NI-MF150 productlijn heeft als uitgangspunt een 15” inch LED POS monitor met een volledig vlak front, full flat front. Het ontwerp is compact met een stabiele kantelbare monitor voet. Input loopt via VGA en voeding via een externe adapter. Het front is naar keuze met glas, resistieve touch of PCAP, beide met USB touch controller. Leverbaar in zwart of witte behuizing. PCAP versie heeft een zwart metalen behuizing.

  Details
 • SLCCTV32

  32" CCTV breedbeeld beeldscherm in zwart metalen behuizing standaard met VGA, Hdmi, composiet- in (2x),Y,Pb,Pr/Y,Cb,Cr- in (3x), 1x composiet uit, optioneel met S-video.

   

  Optioneel met SAW, IR of PCAP Projected Capacitive touchscreen.

  Optioneel leverbaar in dimbare uitvoering.

   

   

  Details
 • SLCCTV42

  42" CCTV breedbeeld beeldscherm in zwart metalen behuizing standaard met VGA, Hdmi, composiet- in (2x),Y,Pb,Pr/Y,Cb,Cr- in (3x), 1x composiet uit, optioneel met S-video.

   

  Optioneel met SAW, IR of PCAP Projected Capacitive touchscreen.

  Optioneel leverbaar in dimbare uitvoering.

  Details
 • SLCCTV47

  47" CCTV breedbeeld beeldscherm in zwart metalen behuizing standaard met VGA, Hdmi, composiet- in (2x),Y,Pb,Pr/Y,Cb,Cr- in (3x), 1x composiet uit, optioneel met S-video.

   

  Optioneel met SAW, IR of PCAP Projected Capacitive touchscreen.

  Optioneel leverbaar in dimbare uitvoering.

  Details
 • SLCCTV55

  55" CCTV breedbeeld beeldscherm in zwart metalen behuizing standaard met VGA, Hdmi, composiet- in (2x),Y,Pb,Pr/Y,Cb,Cr- in (3x), 1x composiet uit, optioneel met S-video.

   

  Optioneel met SAW, IR of PCAP Projected Capacitive touchscreen.

  Optioneel leverbaar in dimbare uitvoering.

  Details
 • SLCCTV70

  70" CCTV breedbeeld beeldscherm in zwart metalen behuizing standaard met VGA, Hdmi, composiet- in (2x),Y,Pb,Pr/Y,Cb,Cr- in (3x), 1x composiet uit, optioneel met S-video.

   

  Optioneel met SAW, IR of PCAP Projected Capacitive touchscreen.

  Optioneel leverbaar in dimbare uitvoering.

   

  Details
 • VC190D

  De Olorin VistaLine VC190D is ontwikkeld voor digitale röntgen, heeft een resolutie van 1280 x1024 (1,3 Mpix), DVI en VGA. De MVA technologie van het TFT scherm zorgt voor een zeer goede kijkhoek van 178 graden en perfecte kleurweergave.

  Het is uitgerust met ALS (Automatic Luminance Stabilization), waardoor de monitor sneller het vooraf ingestelde niveau van helderheid bereikt en vasthoudt. Met een ingebouwde licht sensor aan de voorzijde van het scherm voor calibratie en surveillance.

  Perfect Lum software voor DICOM-14 calibration wordt standaard meegeleverd. De gecalibreerde instellingen worden automatisch in the interne LUT van de monitor opgeslagen, 10 bit (1024) grijsschaal curve.. De VC190D heeft tevens een standaard DICOM-14 curve, via het OSD menu te selecteren.

  Details
 • VL157D en VLD158

  De Olorin VL158 (de opvolger van de Olorin VistaLine VL157D)  is een dimbaar 15" beeldscherm welke geleverd kan worden in de meest uiteenlopende uitvoeringen, van achterbouw, opbouw tot diverse panelmount en design glassmount uitvoeringen.

  Maritieme monitoren voor gebruik in de scheepvaart.

  Details
 • VL197D en VLD198

  De Olorin VLD198 ( de opvolger van de Olorin VistaLine VL197D) is een dimbaar 19" beeldscherm welke geleverd kan worden in de meest uiteenlopende uitvoeringen, van achterbouw, opbouw tot diverse panelmount en design glassmount uitvoeringen.

  Maritieme monitoren voor gebruik in de scheepvaart.

  Details
 • VL221D

  De Olorin VistaLine VL221D is een dimbaar 21,5" beeldscherm welke geleverd kan worden in de meest uiteenlopende uitvoeringen, van opbouw tot diverse panelmount en design glassmount uitvoeringen. Ook te leveren in volledig vlak glasfront met mulitouch touchscreen (PCAP).

  Maritieme monitoren voor gebruik in de scheepvaart.

  Details
 • VL227D

  De Olorin VistaLine VL227D is een dimbaar 21,5" beeldscherm welke geleverd kan worden in de meest uiteenlopende uitvoeringen, van achterbouw, opbouw tot diverse panelmount, glassmount en design flushmount uitvoeringen.

  Maritieme monitoren voor gebruik in de scheepvaart.

   

  Details
 • VLD178 en VL177D

  De Olorin VistaLine VL177D wordt niet meer geproduceerd. Voor service, vervanging en ondersteuning kunt u nog steeds bij Nirolo Professional Displays B.V. terecht.

   Als alternatief bieden wij u het nieuwe 17" model Olorin VLD178 aan, met dezelfde specificaties als de VL177D. Input is DVI.I, s-video en BNC.

  Voor applicaties met HDMI raden wij de Nirolo 17" NI-OF17 en NI-CH17 aan. Voor dit nieuwe model gelden dezelfde buitenafmetingen flushmounts en glassmounts als de 17" VistaLine VL177D.

  Maritieme monitoren voor gebruik in de scheepvaart.

  Details